tisdag, augusti 30, 2005

Mer beige än grönvit

Gårdagens match mellan Bajen och Elfsborg var en beige tillställning som slutade 0-0. Resultatet innebär att Bajen är avhängda i guldstriden. Nu gäller det att satsa på en Royal Leauge-plats istället. Det positiva är att Bajen var det minst usla laget på plan igår och att det nu är åtta omgångar i rad utan förlust. Man får vara glad för det lilla. Nu är det tre veckor till nästa hemmamatch, precis som efter den fruktansvärda Geflematchen. Hoppas att vi kan få en likadan skjuts som vi fick då av den långa bortavaron från Söderstadion.

Annars är det ju tråkigt att vissa element dras till de allsvenska arenorna med syftet att sabba för de omkringstående supportrarna med sitt asociala beteende. Kasta ut dom från läktarn!

Förövrigt vill jag bara påpeka att jag finns med i länkkategorin "Semi-grönvita bloggar (guilt by association)" hos Grönvita sidan upp. Det är mer än man kan säga om hur det är hos vissa andra.

5 Comments:

At augusti 30, 2005 11:34 fm, Blogger Johan Sjölander said...

he he he

 
At augusti 30, 2005 1:49 em, Blogger fredrik said...

Och så dyker dom upp i min kommentarsfunktion också! Jag skyller på agans avskaffande och militärtjänstgöringens urholkning.

 
At augusti 30, 2005 8:50 em, Blogger Roger said...

Semi-grönvit var ordet sa Bull...

 
At augusti 31, 2005 12:24 fm, Blogger ...grönvita sidan upp! said...

Garva lagom, Roger. Fixa den där 25 000-arenan i stället!

;)

 
At augusti 31, 2005 5:53 fm, Blogger fredrik said...

Hear, hear!

 

Skicka en kommentar

<< Home