onsdag, augusti 31, 2005

Max till Porto?

I de arla morgontimmarna upptäckte jag att det låg ett nyhetsbrev från Hammarby Fotboll i inboxen. Det är inte så långt så jag publicerar det i sin helhet:

Hammarby Fotboll bekräftar på tisdagskvällen att klubben fört långtgående diskussioner med företrädare för portugisiska storklubben FC Porto angående en försäljning av Max von Schlebrügge. Hammarby Fotboll återkommer i samma stund som en eventuell slutgiltig överenskommelse träffats mellan klubbarna samt mellan FC Porto och Max.

Jag förstår helt plötsligt vad den stora kommande nyheten som jag hörde viskningar om efter Elfsborgsmatchen är för något. Kan man hoppas att Bajen kan fixa en åttasiffrig prislapp den här gången? Max har ju faktiskt två år kvar på kontraktet och vi skriver idag transferfönstrets sista dygn. Men det är väl bara önska Max lycka till och hoppas att han kommer tillbaka till (nya) Söderstadion (som Bosman) efter några framgångsrika år i Sydeuropa.

Även Grönvita sidan upp och Tigerrandigt skriver om den troliga övergången.

4 Comments:

At augusti 31, 2005 6:39 em, Anonymous Anonym said...

Man vinner inte guld med pengar på banken. Köp Arvhage från Gnaget så kanske ni har en chans att slåss om guldet. Ni får han för 9 miljoner så har ni en miljon över till ett ev. konfettiregn vid guldfesten. Ring AIK Fotboll AB och meddela intresse.

 
At augusti 31, 2005 6:44 em, Blogger fredrik said...

Arvhage? Gnaget? Det ringer en klocka någonstans. Fanns det inte ett fotbollslag som kallades Gnaget en gång i tiden?

 
At september 02, 2005 6:34 em, Anonymous Anonym said...

Gnaget finns i allra högsta grad fortfarande. Men det är klart med alla era år i div 2 och sedemera div 1 Norra så har ni inte mött Gnaget så många gånger. De flesta derbyna ni spelat är mot BP och Vasalund. Tror till och med att ni vid något tillfälle mötte Spårvägen också. Om ni ser till att hålla er kvar i högsta så ska vi se till att komma upp och skrämma ner er i trean.

 
At september 03, 2005 10:40 fm, Blogger fredrik said...

Säger du det så. Den som lever får se. När spelade ni derby mot BP senast?

 

Skicka en kommentar

<< Home