onsdag, juli 27, 2005

Lilla jag hos Helle

Hejade Wigforss på Bajen frågar Helle Klein på sin blogg? Svaret är nog nej. Även solen har fläckar. Han kanske till och med skulle ha stått i bortaklacken på måndag? Helle tipsar hursomhelst om min, Martas och Rebellas bloggar (och indirekt till Socialistiskt Forum, men vi får ingen länk dock!). Schysst, för det är väl den finaste utmärkelsen man kan få i den s-märkta bloggankdammen. Var lite avundsjuk på Magnus när han fick så mycket uppmärksamhet när han började blogga. Fast det kanske inte bara var en slump? Den gamla pressekreteraren kanske aktivt såg till att plantera "nyheten" trots att han verkade förvånad?

Ska hursomhelst komma igång och blogga om det jag hade tänkt blogga om från början nu när jag börjar närma mig en lösning på varför jag inte kan blogga och mejla (men surfa) hemifrån. Det är uppkopplingen, inte datorn, som strular.

Annars har Peter börjat blogga också på både svenska och engelska om "the long and winding road through the welfare state to socialism". Kommer säkert att bli läsvärt.