torsdag, juli 28, 2005

Skaffa en pressekreterare Göran!

Enligt Aftonblaskan passar GP inte bara på att hoppa över sidoorganisationernas kongresser. Han passar även på att missa gratispoäng genom att inte prata världsfattigdom med Bono från U2. Personligen har jag lite svårt för rockstjärnor som ska rädda världen (även om Bono faktiskt lär veta vad han pratar om). Men att missa ett sådant "photo op"... Vad är det för slapptaskar som jobbar på SB egentligen?

3 Comments:

At juli 29, 2005 9:52 fm, Anonymous Anonym said...

Hey!
En sommarvikarie på Aftonblaskan vill göra en grej över att GP inte träffar världssamvetet Bono, vilket den norska hövdingen uppenbarligen gör. Vad är problemet?

Sveriges budget för utvecklingssamarbete ligger på 22,4 miljarder kronor (0,93% av BNI)- vi når enprocentsmålet nästa år. Utan Bono! Han gör istället reklam för internationella storheter som W Bush och Chirac. Det kanske rent av vore en trevlig grej om vi kunde satsa på färre photo ops med kändisar och mer på politik som finns på riktigt.

 
At juli 29, 2005 10:06 fm, Blogger fredrik said...

Det hade t ex varit ett ganska bra tillfälle att tala om just det för svenska folket. Det är juli, det är nyhetstorka. En liten pressträff med GP och Bono hade fått maximal mediauppmärksamhet. Positiv sådan dessutom. Det är vi inte bortskämda med. Det är dessvärre också något som är nödvändigt om man ska kunna satsa "mer på politik som finns på riktigt". Man måste ju trots allt kontrollera regeringskansliet om man vill göra riktig politik.

Var någonstans är det du jobbar nu igen, Joel? ;-)

 
At juli 29, 2005 9:09 em, Blogger Linnea said...

Det hade kunnat vara lämpligt att försöka dränka skriverierna om partiordförande som vänder ungdomsförbundet ryggen osv. Vem hade kunnat göra det bättre än Bono?
Å andra sidan så är det nog så att GP skickat sitt budskap till SSU på ett ganska snyggt sätt nu, så det kankse inte är ngn som Vill ha bort ovanstående skriverier..

 

Skicka en kommentar

<< Home