torsdag, november 24, 2005

Vi är bäst och det vet ni om!

Bajen slog norska IK Start på bortaplan med 4-2 i första matchen i Royal League. Efter att ha följt matchen via Bajens hemsida (skandal att matchen inte sändes i TV!) så får man väl säga att det på det hela taget verkar varit en stabil insats, om man bortser från mittendelen av matchen då Staart fick komma in. I den andra matchen i gruppen tvålade danska FC Midtjylland överaskande till norska mästarna Vålerenga med 4-0. Med tanke på att danskarna har haft en ganska misslyckad höst bakom sig (de spelar i RL på grund av att de tog tredjeplatsen i danska ligan i våras) var det minst sagt förvånande. Om det här mot alla förhandstips innebär att norsk fotboll är skit eller om det bara är en slump låter vi vara osagt. Hur som helst ser det bra ut inför fortsättningen. Efter första omgången ser ställningen i Grupp 1 ut så här:

1FC Midtjylland11004-03
2Hammarby IF11004-23
3IK Start10012-40
4Vålerenga IF10010-40

Nästa match för Bajens del är mot norska mästarna (och tabelljumbon) Vålerenga den åttonde december klockan 20.35 på Söderstadion. Se till att parvla er dit. Biljetterna är sjukt billiga!

6 Comments:

At november 25, 2005 3:55 em, Blogger Dag said...

Jag tyckte att det gick bra för Djurgårn mot Ålborg.

 
At november 27, 2005 9:49 em, Anonymous Anonym said...

Jo visst, och därför vann ni SM-Guld...

 
At november 29, 2005 3:29 em, Blogger fredrik said...

Oj, här samlar sig djurgårdsmärkta s-pampar!

Dagge: Såg inte ålborgsmatchen, men enligt aftonblaskan så berodde vinsten till stor del på att dif tydligen hade mönstrat domaren i startelvan. Fast man kanske inte ska tro på allt som står där.

Ygeman: Petitteser, petitteser... Vi missade några matcher mot bottenlag. Vi slog åtminstone ifk gbg i senaste tävlingsmatchen. Det är mer av ni gjorde. Och så är vi ju otivelaktigt årets bästa lag i stan. Nästa år blir det andra bullar för då spelar Pablo på mittfältet och kommer följdaktligen inte att springa offside stup i kvarten (för att vara snäll). Men först ska vi bli skandinaviska mästare!

 
At januari 02, 2006 1:53 em, Blogger Johan Sjölander said...

Jag tror budskapet har börjat sjunka in nu. Kanske dags för något nytt? Du är saknad...

 
At januari 02, 2006 6:50 em, Blogger fredrik said...

Vissa budskap är eviga. Grejen är att jag inte har någon internetuppkoppling hemma, vilket gör att jag har ett litet uppehåll.

 
At januari 27, 2006 3:39 em, Anonymous Anonym said...

Nu när Magnus tankar har börjat virvla runt i cyberrymden igen vore det väl på tiden att även dina wigforsska börjar göra detsamma. Om inte annat av tre skäl: Royal league, allsvenskan och valet. Rangordningen lämnar vi därhän just nu.

 

Skicka en kommentar

<< Home