torsdag, mars 02, 2006

81% rätt

Jag har tidigare gjort ett antal politiska tester som jag publicerat resultatet av. Nu har jag gjort en svensk test och fick nedanstående resultat. Jag antar att det är för att jag är för delade föräldraförsäkring som sossarna hamnade först på tredje plats. Hur Miljöpartiet kunde få 97% har jag dock ingen som helst förklaring till. Fast jag är ganska stolt över moderaternas procentsats. Mina konsekventa "mycket bra"/"mycket dåligt" svarande kan ju ha hjälpt vänstern och moderaterna till sina respektive platser. Vad vet jag?

Vänsterpartiet 100%
Miljöpartiet 97%
Socialdemokraterna 81%
Centerpartiet 35%
Folkpartiet 33%
Kristdemokraterna 27%
Moderaterna 0%

7 Comments:

At mars 03, 2006 12:55 em, Anonymous Anonym said...

En annan rubrik hade kunnat vara "100% fel?" Kul att du är mer v än jag som nyligen lämnat just v.

Här är mitt resultat:

v 95%
mp 92%
s 76%
c 12%
kd 10%
fp 9%
m 0%

Min slutsats: Tja, inte fan tänker jag gå med i mp, den saken är klar.

 
At mars 03, 2006 1:05 em, Blogger fredrik said...

Testen var ju inte så där rysligt omfattande. Att först lite på en höft välja 10 områden och sedan svara på lika många allmänt formulerade frågor ger knappast det mest sanningsenliga resultatet. Miljöpartiresultatet tycker jag är svårast att förstå. Jag skulle förmodligen hellre tugga av mig armen än att ens rösta på miljöpartiet.

 
At mars 03, 2006 1:28 em, Anonymous Anonym said...

Nu försöker du slingra dig! Du är ju vänstersosse. Enligt min erfarenhet brukar ni vara radikalare än både ert parti och mitt gamla tillsammans. Så att du fick 100% v är inget att gråta över. Riktlinjerna för v:s politik är det sällan något fel på. Synd bara att de har de politikerna de har för att driva frågorna...

Jag skulle nog fortsätta med benet också, innan deras valsedel hamnar i urnan.

 
At mars 03, 2006 1:39 em, Blogger fredrik said...

Nej jag skäms inte. Jag tyckte bara ganska sossiga saker. Och om du klickar dig vidare på den första länken ser du att jag fick ganska höga resultat på Röd Valallians i en norsk motsvarighet. Och jag skulle inte ha röstat på dom om jag var norrbagge. Partitillhörighet är något mer komplext än att ta ställning till hur olika riksdagsomröstningar har fallit.

 
At mars 03, 2006 1:54 em, Anonymous Anonym said...

Du skrev "Partitillhörighet är något mer komplext än att ta ställning till hur olika riksdagsomröstningar har fallit." och det håller jag med om. Därför lämnade jag v. Och av samma skäl kommer jag inte att gå med i s. Jag har nu sällat mig till skaran partilösa socialister.

 
At mars 09, 2006 1:45 em, Blogger Johan Sjölander said...

Fan, jag blev miljöpartist. Och precis lika mycket sosse som du.

Hmmm. Det finns kanske en lucka efter den där Fridolin. Eller så stretar man på helt enkelt. Ärligt talat, ett test på samma sida som Lotta Gröning ger tips till politiker. Hur mycket kan man gå på det egentligen?

 
At mars 09, 2006 1:50 em, Blogger fredrik said...

Du är för gammal för att axla Gurras mantel. För det måste man vara 19 år, säga att man är socialist och rösta för försämringar för arbetarklassen. En av tre räcker inte.

 

Skicka en kommentar

<< Home